FAQ

Ofte stillede spørgsmål/ FAQ

Hvilke former for paller er jeres pallemøbler lavet af?

Vores pallemøbler er lavet af nye paller med træklodser – ingen spånklodser.

Hvad er fordelen ved et højbed af pallerammer?

Fordelen ved et højbed af pallerammer er, at de er modulopbygget, så man selv kan vælge hvor høje eller lave man ønsker dem, og dermed at også man nemt selv kan bygge dem om. Den frihed til tilpasninger har man ikke på samme måde med et højbed af træ.

  Hvorfor vil I altid anbefale at købe hynder til pallesofa?

  Vi har valgt at føre pallehynder i en høj kvalitet, hvilket betyder, at man kan have glæde af dem i mange år og at de er skræddersyet til din pallesofa og din stil.

   Hvad er det unikke ved et kabeltromle bord og spisebord?

   Det unikke ved et kabeltromle bord og spisebord er, at man får et genbrugsmøbel, hvor det er tydeligt at se historien bag. Vi forsøger altid at bibeholde så meget af kabeltromlens oprindelige udtryk som overhovedet muligt.

    Skal jeg vælge palle havemøbler eller palle lounge sæt til min nye have?

    Palle havemøbler og palle lounge møbler er sådan set det samme. Vores pallemøbler er bygget op i moduler, så du selv kan sammensætte dine møbler og få lige præcis det udtryk, du gerne vil have. Hvis størrelsen på pallerne ikke passer 100% ind i din have/terrasse/altan, tilpasser vi dem også gerne.

     Kan jeg få lavet pallehylder i forskellige størrelser?

     Det kan du i princippet godt. Som udgangspunkt fås vores pallehylder dog i to standardstørrelser - en lille version på 60 cm og en stor version på 120 cm.

      Hvad er jeres pallehynder lavet af?

      Vores pallehynder er produceret af økologisk koldskum med et betræk lavet i et slidstærkt og vandafvisende stof.

       Hvilke former for pallemøbler tilbyder I?

       Vi tilbyder stort set lige de pallemøbler og løsninger, som du kunne tænke dig. Hvis du går med en speciel idé, som du ikke lige kan finde i webshoppen, så kontakt os gerne, så finder vi en løsning.

        Kan jeg få speciallavede pallesenge?

        Ja. Vi producerer altid ud fra vores kunders idéer og ønsker. Vi kommer også gerne med input og deler ud af vores viden.

        Hvad kan en palleseng, som en normal seng ikke kan?

        Med en palleseng kan du få lige nøjagtigt det look, du ønsker dig. Den kan også produceres i præcis det mål, du ønsker dig. Så hvis du ønsker dig en seng udover det sædvanlige, kan en palleseng være den perfekte løsning.

         Er der forskel på jeres pallesofaer til udendørs brug og indendørs brug?

         Ja, der er en forskel. Alle vores møbler, som skal stå udenfor, har fået en behandling til netop det, som gør det mere modstandsdygtigt over for vind og vejr.

          Hvilke former for trallebænke kan I lave?

          Vi laver tre slags trallebænke. En standard med ben af traller, en magen til men med en hylde og så laver vi en trallebænk med ben i stål.

           I hvilke rum egner jeres trallehylder sig bedst til?

           Alle rum, hvor du ønsker at pynte med en hylde til billeder eller andet pynt. Trallehylden er også fin at have hængende for sig selv.

            Kan jeg selv være med til at designe mine pallemøbler?

            Sagtens. Det er faktisk det punkt, vi adskiller os mest på fra andre producenter. Vi tilpasser og producerer dine møbler efter dine konkrete idéer og ønsker, og du kan være med ind over hele processen fra start til slut.

             Hvor lang leveringstid er der på jeres forskellige pallemøbler?

             Som hovedregel går der 14 dage fra du modtager en ordrebekræftelse til dit møbel er færdigproduceret. I højsæsoner kan du dog opleve længere leveringstid, ikke mindst på hynder.

              Hvad afhænger prisen af et specialdesignet pallemøbel?

              Prisen afhænger af, hvor mange tilpasninger der skal laves og dermed også hvor lang tid det tager at producere møblet. Vi tager altid udgangspunkt i hvad et standardmøbel koster og så vil merprisen afhænge af det konkrete antal tilpasninger.