Leje af møbler

Leje af møbler til festen i stuen eller i haven

Mangler du møbler til festen? Så kan du leje dem hos os. Kontakt os i dag på telefon: 28430443 eller på mail: kundeservice@oesdaldesign.dk

Hos Øsdal Design vil vi gerne være med til at skabe den gode fest. Uanset om det er private arrangementer eller store events. Ude eller inde. Vi lejer vores møbler ud til alle, der vil gøre festen speciel og samtidig være med til at sprede budskabet om bæredygtigt design.

Uanset om du inviterer indenfor eller udenfor, kan du leje dit pallemøbel hos os. Vi har tilpasset materialerne til vind og vejr, så du også kan holde din fest i haven.

Vores pallemøbler inviterer til at samle sig i mindre grupper og mingle imellem dem. Eller netværke, hvis møblerne er lejet til firmaarrangementer og events.

Leje af vores møbler kan foregå på mange forskellige måder, og du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores sortiment af pallemøbler til udlejning. Vi bruger kun solide, praktiske og slidstærke materialer til vores design, så du kan være tryg ved, at dine gæster sidder godt.

 

Prisen for at leje vores møbler afhænger af opstillingen og lejeperioden.

Normalt er lejeperioden en uge, og så tager vi 550 kr. pr. modul. Et modul passer til 2-3 personer. Der følger borde med i lejen.