Om Øsdal Design

Øsdal Design udspringer af handelsfirmaet Øsdal. Øsdal er en pallehandel, som køber og sælger brugte paller. I den forbindelse brænder Øsdal inde med en del defekte paller eller paller med fejl, som gør, at de ikke kan videresælges til Øsdals kunder. De mange defekte paller bliver ofte kasseret som affald. Men vi vil rigtig gerne udnytte de gode paller, så de bliver genbrugt og får nyt liv.

 

Øsdal Design producerer pallemøbler under Øsdals varemærke, af Øsdals genbrugspaller.  Dog bruger vi altid nye paller til indendørsmøbler. Spørg os endelig, hvis du er i tvivl om sikkerhed eller har andre spørgsmål.

 

Der er næsten ingen begrænsninger, når det gælder pallemøbler. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.
Vi vil gerne producere unikt interiør og møbler samtidig med, at vi udnytter de paller, som skulle kasseres.
Vi fremstiller vores produkter professionelt. Men da der er tale om håndværk, bliver resultatet aldrig ens. Det er vi vilde med og hylder det unikke.

 

Brænder man for at lave sit eget pallemøbelprojekt, står vi klar med hjælp og inspiration. Hos os kan man selvfølgelig købe paller eller dele af paller alt efter, hvad man ønsker, og hvad man skal bruge. Vi samarbejder med Skumfabrikken, hvis man ønsker færdiglavede hynder til pallemøbler, skum til madrasser eller stof til selv at sy sinde hynder.

 

Uanset om du har arbejdshandskerne på og gerne vil i gang med dine egne projekter, eller om vi skal færdigproducere et eller flere produkter til dig, vil vi meget gerne hjælpe dig. Vi er sikre på, at vi altid kan finde en løsning, som passer til dig. Det er også muligt at leje møbler til festen eller sammenkomsten hos Øsdal Design.