Om Øsdal Design

Øsdal Design udspringer af handelsfirmaet Øsdal. Øsdal er en pallehandel, som køber og sælger brugte paller. I den forbindelse brænder Øsdal inde med en del defekte paller eller paller med fejl, som gør, at de ikke kan videresælges til Øsdals kunder. Tanken var at give de defekte paller nyt liv som møbler.

Det vist sig dog, at der var nogle begrænsninger ved at bruge brugte paller til møbler. Bl.a. ved vi ikke altid, hvad der har været transporteret på pallerne, og dermed om det har efterladt skadelige stoffer i træet. Derfor bruger vi generelt nye paller til vores møbler og altid kun nye paller til indendørsmøbler.

Dog er alle vores trallemøbler lavet af brugte traller. Traller bruges nemlig ikke til transport af varer, men produceres til at blive brugt som gulv på stilladser. Vi ved derfor med sikkerhed, at der ingen problemer er med kemikalierester i traller. Men spørg os endelig, hvis du er i tvivl om sikkerhed eller har andre spørgsmål.

Der er næsten ingen begrænsninger, når det gælder pallemøbler. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Og vi elsker udfordringer. Så har du en idé til et pallemøbel, du gerne vil have lavet, kaster vi os gerne ud i opgaven.

 

Professionelt fremstillede produkter

Vi fremstiller vores produkter professionelt. Men da der er tale om håndværk, bliver resultatet aldrig ens. Det er det, der gør hvert møbel unikt.

Brænder du for at lave sit eget pallemøbel projekt, står vi klar med hjælp og inspiration. Hos os kan du selvfølgelig købe paller eller dele af paller alt efter, hvad du ønsker, og hvad du skal bruge. Vi samarbejder med Skumfabrikken, hvis du ønsker færdiglavede hynder til pallemøbler, skum til madrasser eller stof til selv at sy dine hynder.

 

Kontakt os i dag

Uanset om du har arbejdshandskerne på og gerne vil i gang med dine egne projekter, eller om vi skal færdigproducere et eller flere produkter til dig, vil vi meget gerne hjælpe dig. Vi er sikre på, at vi altid kan finde en løsning, som passer til dig. Det er også muligt at leje møbler til festen eller sammenkomsten hos Øsdal Design. Kontakt os derfor gerne i dag på telefon: 28430443 eller mail: kundeservice@oesdaldesign.dk