Hvem er Øsdal Design

 Øsdal Design er en dansk designvirksomhed, som producerer og udlejer møbler til både privatpersoner og erhvervskunder. 

I vores sortiment finder du pallemøbler, trallebænke, trallehylder, kabeltromleborde, samt øvrigt boliginteriør. Hvis du har mod på at kaste dig over dit eget møbelprojekt, sælger vi desuden gerne løsdele til dig og guider dig igennem processen.

Øsdal er en pallehandel, som køber og sælger brugte paller. I den forbindelse får Øsdal en hel del defekte paller eller paller med fejl som gør at de ikke kan videresælges til Øsdals kunder. De mange defekte paller bliver ofte kasseret som affald. Derfor vil vi rigtig gerne udnytte de gode paller, så de bliver genbrugt og får nyt liv.

 

Øsdal Design producerer pallemøbler under Øsdal varemærke, af Øsdals genbrugspaller. Dog bruger vi altid nye paller når det kommer til indendørs møbler. Spørg os endelig hvis du er i tvivl om sikkerhed, eller har andre spørgsmål.

 

Der er næsten ingen begrænsninger når det kommer til pallemøbler, her er det kun fantasien som sætter grænser.
Vi vil gerne producere unikt interiør og møbler, samtidig med at vi udnytter de paller som skulle kasseres.
Vi er vilde med, at intet er ens, og samtidig fremstiller vi vores produkter professionelt.

 

Brænder man for, at gå i gang med sit eget pallemøbel-projekt, så står vi klar med hjælp og inspiration. Hos os kan man selvfølgelig købe paller eller dele fra paller, alt efter hvad man ønsker og hvad man skal bruge. Vi samarbejder også med Skumfabrikken, hvis man ønsker skum til madrasser, købe stof til, eller få færdiglavede hynder til paller.

 

Uanset om du har arbejdshandskerne på, og gerne vil i gang med dine egne projekter, eller om du kunne tænke dig at vi færdig producerer et eller flere produkter for dig, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Vi er sikre på, at vi altid kan finde en løsning som passer til dig. Det er også muligt at foretage leje af møbler til festen eller sammenkomsten hos Øsdal Design.